Coaching in de natuur

In gesprekken met vrienden en vriendinnen ontdekte ik dat ik van nature de goede vraag stel of een vinger op een zere plek leg. Ik kijk naar wat iemand beweegt. Ik voel mededogen voor de mens die je bent. Ik bezit de gave onder iemands huid te kruipen. Anderzijds schuw ik een confronterende vraag niet. Met deze ingredienten en acceptatie en aandacht wil ik met je op pad gaan. Zo stap voor stap de vragen te onderzoeken die je hebt op dit moment in je leven. De mens die je bent beter te leren kennen. Van hieruit keuzes maken voor stappen die je kunt nemen op je levensweg.


De natuur is een bron van bezinning, reflectie, inspiratie en rust. Ze dwingt de mens af en toe stil te staan en te kiezen langs welk pad iemand verder wil gaan. Zo komen persoonlijke ontwikkeling en natuur bij elkaar.

In de kennismaking formuleer jij jouw vraag en ik vertel over mijn werkwijze, we stemmen af en kijken of we samen verder willen. Ik ben een luisterend oor voor jou, vraag door en confronteer soms, stimuleer je jouw weg te verkennen, jouw keuzes te verdiepen, stappen te maken. Ik reageer vanuit mijn eigen ervaringen, mijn levensweg.Webdesign and Development : iWebPro Interactieve Web Producties