Mijn naam is Hans Nusink

Van huis uit heb ik een technische achtergrond. Later heb ik dat verbreed tot werken met mensen. Daar ligt mijn passie. Welke kracht zit er van nature in mensen, in hun geest en lijf? Ik vind een antwoord op deze vraag in dansen, in de vrije vorm die de 5Ritmes® biedt. De laatste jaren ben ik een stap verder gegaan. Mannenwerk is een belangrijke bron van inspiratie en steun. Zowel in mijn mannengroep als in het mentorschapn bij KoningsHart -zie www.koningshart.nl- vind ik dit terug. KoningsHart richt zich binnen de mannenbeweging op jongens in hun puberteit en biedt hun een klankbord op hun weg naar het volwassen man zijn.

Sinds enige jaren werk ik als vrijwillger in een communale eco moestuin op het voormalige eiland Wieringen een paradijselijke plek aan de rand van de Waddenzee. Samen verzorgen we de tuin het hele rond en genieten van de heerlijke groenten en vruchten die Moeder Aarde ons biedt.

Wandelend in de duinen, langs het strand, de Waddenzee in N-Holland en Groningen beleef ik mijn liefde voor de natuur, oog voor de miniatuur schoonheid en de grootse wijdsheid.

Ik maak graag gedichten over mijn ontmoetingen met mensen en ervaringen in de natuur.

In coaching in de natuur komt voor mij dit alles samen.
Mijn dank voor mijn leraren, vrouwen en mannen, komt rechtstreeks uit mijn hart. Tot deze mensen reken ik ook de vrouwen waarmee ik, langere of kortere tijd, mijn leven heb gedeeld vanaf mijn conceptie tot op de dag van vandaag, ruim zeventig jaar later. Zonder vrouwen geen mannen en zonder mannen geen vrouwen. Ik zou niet degene zijn die ik nu ben zonder de mannen waar ik in mijn leven mee ben opgetrokken, van mijn voorvaders tot en met mijn zoon.Webdesign and Development : iWebPro Interactieve Web Producties